Σεισμόσ Τώρα - Σεισμόσ Τώρα Εκτακτη Ειδηση - Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Το βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί. Στο ηράκλειο ο κόσμος αναστατώθηκε και βγήκε στους δρόμους. Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη.

Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμόσ Τώρα Î'ττική
Σεισμόσ Τώρα Î'ττική from difernews.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Το βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ.

Στο ηράκλειο ο κόσμος αναστατώθηκε και βγήκε στους δρόμους. «κουνήθηκε η κρήτη από άκρη σε άκρη»: Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη. 1, a, 13/10/2021 04:20:05 · 30.4 χμ δνδ των . Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Πανίσχυρος ο σεισμός λέει ο. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι. Το βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ.

Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. 1, a, 13/10/2021 04:20:05 · 30.4 χμ δνδ των . Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Στο ηράκλειο ο κόσμος αναστατώθηκε και βγήκε στους δρόμους.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί. Σεισμόσ Τώρα Î'θήνα / Seismos Twra Sth 8hba
Σεισμόσ Τώρα Î'θήνα / Seismos Twra Sth 8hba from i1.wp.com
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη. 1, a, 13/10/2021 04:20:05 · 30.4 χμ δνδ των . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. «κουνήθηκε η κρήτη από άκρη σε άκρη»: Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Στο ηράκλειο ο κόσμος αναστατώθηκε και βγήκε στους δρόμους. Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. 1, a, 13/10/2021 04:20:05 · 30.4 χμ δνδ των . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. «κουνήθηκε η κρήτη από άκρη σε άκρη»: Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί. Το βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

1, a, 13/10/2021 04:20:05 · 30.4 χμ δνδ των . Σεισμόσ Τώρα Î'ττική / Megalos Seismos 5 1
Σεισμόσ Τώρα Î'ττική / Megalos Seismos 5 1 from www.tilestwra.com
Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . 1, a, 13/10/2021 04:20:05 · 30.4 χμ δνδ των . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη. Πανίσχυρος ο σεισμός λέει ο. Το βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ. «κουνήθηκε η κρήτη από άκρη σε άκρη»:

Πανίσχυρος ο σεισμός λέει ο.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Πανίσχυρος ο σεισμός λέει ο. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι. «κουνήθηκε η κρήτη από άκρη σε άκρη»: Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. 1, a, 13/10/2021 04:20:05 · 30.4 χμ δνδ των . Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη. Το βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ.

Σεισμόσ Τώρα - Σεισμόσ Τώρα Εκτακτη Ειδηση - Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.. Το βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ. Μέχρι τώρα οι οικίσκοι που έχουν μεταφερθεί στην κρήτη έχουν τοποθετηθεί στο αρκαλοχώρι και στη βόνη. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ανήκει σε διαφορετικό πλαίσιο από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι.